söndag 27 maj 2012

Vårfest på Yllan




Det var vårfest på Yllan och jag och Lena gick dit. Det var två killar som var förband. De skämtade och sjöng olika låtar. De brukar uppträda på gågatan vid Duvanders när det är sommar, och mamma och jag brukar gå dit och lyssna. Man kan äta där med. Den ene killens son är jätteduktig på trummor.

Efter dem kom ett riktigt band och de spelade så jättebra låtar. Det var rock och det tyckte jag om faktiskt. Vi fick mat också, det var klyftpotatis, kött på pinnar, vit ost och ädelost. Det var så gott och jag tog mat tre gånger, Lena tog två gånger. Sen åt hon tre muffins så hon fick ont i magen efteråt.

När vi ätit blev det dans, men jag ville inte bjuda upp någon. Jag vill att det ska vara fler ungdomar, det är min smak. Men det var roligt att titta på när de andra dansade.

Klockan ett åkte vi hem.

måndag 14 maj 2012

Konsert i Östermalmskyrkan



Vi var i Östermalmskyrkan och lyssnade på musik. Det var barn och ungdomar från Musikskolan. De spelade flöjt, keyboard, fiol, piano och så sjöng de. Det var underbart att höra musiken i kyrkan. Det var jätteduktiga småbarn som spelade, de hade nog tränat mycket.

Vi cyklade dit och hem.

fredag 4 maj 2012

Footloose

Footloose

Jag var på teatern tillsammans med Lena och såg Footloose. Det var Musikskolan och C4 som spelade.

De sjöng och dansade så bra. Jag rös i hela kroppen, det var helt underbart. Andra akten var faktiskt också jättebra. Vissa sånger kände jag igen.