måndag 11 februari 2013

Jag vill köpa en kamera

Nikon Röd NIKON Coolpix S3300 röd
 Jag vill köpa en kamera, det har jag tänkt på länge. Jag har haft en innan, det var en stor kamera som jag har för mig att jag fick av mamma. Men den gick sönder, zoomen åkte inte in och det gick inte att laga den. Sen dess har jag inte haft nån egen kamera. Och så har jag haft en videokamera men den gick också sönder. Jag har haft väldig otur!

Lena och jag gick till kameraaffären i veckan. Först tittade jag på en kamera som kostade 2000 kronor, men den var klumpig och inte alls i min smak. Sen var det en annan som var ännu klumpigare. Men den tredje var bra, jag tror att jag har sett den på reklamen på TV. Den var smal och faktiskt jättebra. Den liknade lite min gamla kamera. Den heter Nikon Coolpix S3300 och kostar bara 1095 kronor, och då får jag en väska och minne till också. Han i affären som jag pratade med sa att den finns i andra färger, jag undrar om den finns i rött för det tror jag hade passat mig.

Vi räknade ut sen att jag har sparat ihop pengarna den 11 mars och då vill jag köpa den! Mamma säger att jag är duktig på att spara.

Jag längtar!!!