torsdag 11 april 2013

Pias födelsedag och Amanda Jenssen


Mamma och jag överraskade Pia när vi firade hennes födelsedag. Vi var alla och såg Amanda Jensen och Pia fick sin biljett av oss. Mamma gav henne den efter att de dansat linedance. Pia ringde mig sen på kvällen och tackade så mycket.

Först åt vi middag hemma hos mig. Pia och Rickard kom vid 4-tiden. Vi började med en drink och sen satte vi in klyftpotatis i ugnen. Vi åt förrätt och sen bjöd vi på kycklingbitar, lök och äpple som vi blandat och så något annat med som jag inte kommer ihåg. Till det drack vi öl och vin och allt avslutades med efterrätt som vi åt lite senare. Det märktes på Pia och Rickard att de tyckte att det var gott.

Efter att vi ätit gick vi till Konserthuset för att lyssna på Amanda. Förbandet var en tjej som sjöng fem låtar, hon sjöng jättebra. Sen kom Amanda Jensen in. Vilken sång!!! Hon var mycket bättre live än när man hörde henne på TV. När hon gick ut bland publiken och sjöng en låt stod Rickard bra till och kunde ta fina bilder med sin kamera.

Jag hade fått min biljett av mamma i present, och vi hade mycket bra platser. Pia och Rickard satt på balkongen. Rickard är så lång i fötterna så han måste ha gott om plats.

Amanda fick bra kritik i tidningen dagen efter. Det var en bra reporter denna gång, han gjorde bra ifrån sig, det ska han ha beröm för! Hon fick många applåder men jag hann inte applådera för jag tog så många kort.

Pia blev jätteöverraskad för det vi gjorde för henne, det var fantastiskt.