fredag 9 augusti 2013

Lottas sommarfest


Lotta hade fest för dem som hon är ledsagare åt, vi var sju stycken med mig och vi träffades i Lottas sommarstuga i Yngsjö. Jag åkte färdtjänst dit. Stugan var jättestor med grill på ena sidan och stolar på andra sidan, det var helt underbart!

Lottas man och barn var också med, och en kille som kommer från ett annat land. Han är jättebra på att prata svenska. Det var så roligt att träffa dem allihopa. Jag pratade mycket med en tjej som heter Emma och vi bytte telefonnummer med varandra, vi ska träffas nån dag. Hon är gift så vi kommer bara att vara kompisar. Jag bjöd in alla till vernissagen och Emma sa direkt att hon kommer.

En kompis till Lotta var också med. Hon retade mig för snäckan till mobilen som jag har i örat. Hon retades på ett snällt sätt så jag bara skrattade.

När alla hade kommit grillade vi korv. Det fanns en massa olika starka korvar, smala och tjocka - ja det fanns en hel del. Sen åt vi tårta och drack kaffe.

Efter maten lekte vi. Vi kastade ringar, spelade fotboll och kastade pil. Jag var så jädra dålig på pilarna men jag fick 500 direkt när jag kastade ringar, det var jättebra faktiskt.

Jag var helt jävla slut när jag kom hem. Emma skulle egentligen åka klocka fyra, men hon frågade om hon fick åka med mig och Hans-Olof istället och det fick hon.

Det var en jättebra fest och jag sa till Lotta sen att vi ska göra om den nästa sommar i kolonin - hela bunten. Men det är inte bestämt, vi ska prata om det.