måndag 28 november 2011

Glöggprovning

Ida och glögglasen

Ida och jag skålar

 Provsmakning

Mamma och jag var bjudna på glöggprovning hos Pia och Rickard. Ida var där också. Vi åkte färdtjänst dit klockan tolv. Vi hade en blomma med som vi gav till dem och nån dricka som jag har glömt vad det var, det kvittar vilket.

Det stormade och hela färdtjänstbussen skakade. Då tänkte jag på David och Ellinor. Hur fan kan de bo på landet där alla träden faller ner om det stormar.

Vi smakade olika sorters glögg. Vi fick lappar där smakerna var skrivna och fick sen gissa vilka de var. Jag har för mig att det var jordgubb och körsbär. Och så var det vaniljstång som jag kände igen direkt och som jag tyckte var godast. De andra två gissade jag fel på. Jag tror mamma hade alla rätt, eller så var det alla fel - jag vet inte.

Vi fick god mat också och både öl och vin. Sen började vi tragga det gamla vanliga, vi hade så jävla roligt och tiden bara rann iväg. Vi åkte inte hem förrän klockan sex.

torsdag 17 november 2011

Besök hos Birgit och Sven

Jag håller Hanna

Birgit håller Hanna

Jag åkte till Malmö tillsammans med David, Elle, Hanna, Arrac och Lena. Där hälsade vi på Davids mormor och morfar. Vi parkerade bilen och sen fick Arrac gå en liten kisserunda innan vi gick in. Det var riktigt roligt att träffa Sven och Birgit. Jag pratade mycket med Sven och det var faktiskt riktigt trevligt. Det var fin utsikt från fönstret, man såg bron och stora båtar på havet.

Sen kom Kristina också dit. Det var jätteroligt att träffa henne faktiskt och att se henne. Hon har skrivit på min blogg och nu vet jag hur hon ser ut.

Vi var där länge och Lena bjöd på mat och Birgit hade gjort äppelkaka till efterrätt. Sen åt vi kladdkaka till kaffet och jag blev så jävla mätt att jag inte hade tyat mer.

Kristina fick hålla lilla Hanna först och sen fick jag. Hon tittade så gulligt på mig och jag killade henne på magen.

Sen började hemfärden och jag var inte hemma förrän klockan 6. Då var jag trött och somnade framför teven.