måndag 17 september 2012

Jag känner mig ledsen

Ibland är jag arg, det är en känsla i kroppen som jag vill få ut. Då kan jag skälla på den som jag är arg på. Jag hoppas att den personen förstår mig. Jag har försökt så många gånger att prata lugnt, men det går inte. Jag måste ha ut det arga. Det kan vara något jag har haft inom mig väldigt länge.

Precis när jag fått ut det arga känns det bra. Men sen kan jag inte sova på natten, för då är jag upprörd och arg. Sen går det arga över till att jag blir ledsen.

Men jag är glad att jag har fått det argsinta ur mig.

lördag 15 september 2012

Min nya platt-tv


Mamma sa till mig en dag att hon hade en överraskning.

- Jag måste säga dig en sak, sa hon.

- Jaha, sa jag. Ska du skälla på mig?

- Nej, du ska få Ingas TV! Du får vara hemma på tisdag, då kommer den hem till dig.

-Jaha, jag tappade nästan hakan. Va!!!

Ja, så är det. Nu har jag allt!

Det är så att Inga har köpt en större TV till sig själv. De som körde hem den till henne tog med sig hennes gamla och körde den till mig. Och så installerade de dator, DVD och tv-spel åt mig. Och de tog med den gamla TVn. Inga betalade.

När jag skulle prova att sätta på TVn själv så hade jag glömt hur jag skulle göra. Jag tryckte på knappen längst upp, men bilden var alldeles svart. Då ringde jag morsan. Hon hörde på mig att jag var förtvivlad.

- Jag kommer, sa hon. Sen löste sig problemet, för det var en annan knapp jag skulle trycka på. Det var skönt att det löste sig faktiskt.

Nu har jag allt och jag önskar inget annat än så länge. Jag känner att jag har allt, nu kan jag leva gott.


onsdag 5 september 2012